Riverside Jazz

Maksa Riverside Jazzin jäsenmaksu vuodelle 2020 – saat samalla pääsylipun konserttiin

Mikko Pettinen Why Not esiintyy Torniosssa 3.11.2020
Mikko Pettinen Why Not esiintyy Torniosssa 3.11.2020

Hyvät rytmimusiikin ystävät!

Riverside Jazz joutui monien muiden toimijoiden lailla peruuttamaan viime keväällä kaiken toimintansa. Suunnitellut konsertit jäivät pitämättä lähes kokonaan. Vain Mikkola-Sirola -kitaraduon konsertti ehdittiin järjestää Pikku-Berliinissä juuri ennen rajoitusten alkamista.

Riverside Jazzin hallitus 2020

Myös yhdistyksen vuosikokous peruutettiin maaliskuulta. Kokous päästiin pitämään vasta 16.6.2020. Kokous valitsi entisen hallituksen yhdistyksen toimintaa toteuttamaan eli hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jukka Lamminen ja hallituksen jäseniksi Pekka Oinonen, Petri Rankka, Markku Raikaslehto ja Jukka Piiroinen.

Maksa Riverside Jazzin jäsenmaksu vuodelle 2020 – saat samalla pääsylipun konserttiin

Kun koko loppuvuoden toiminta oli vielä kesäkuussa aivan epävarmaa, ei yhdistyksen jäsenmaksujakaan peritty vuosikokouksen jälkeen. Koska jäsenmaksut ovat tärkeä tulomuoto yhdistyksen toiminnan kannalta, hallitus kannustaa yhdistyksen jäseniä maksamaan jäsenmaksun nyt syksyllä, vaikka vuosi 2020 on jo yli puolivälissä. Näin turvataan syksyn ainoa varmistunut konsertti taloudellisesti. Samalla jäsenmaksut antaisivat selkänojaa myös kevään 2021 toiminnan suunnittelulle.

Nyt yhdistys järjestää Mikko Pettinen Why Not -yhtyeen konsertin tiistaina 3.11. 2020 Lappian musiikkitalolla. Yhtye on Suomen Jazzliiton kiertueella. Riverside Jazzin hallitus tarjoaa tämän konsertin ilmaiseksi kaikille, jotka maksavat yhdistyksen jäsenmaksun ennen konserttia. Näin Riverside Jazzin jäsenmaksu vuodelle 2020 on samalla pääsylippu Mikko Pettinen Why Not -yhtyeen konsertin.

Riverside Jazz ry:n jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille (FI02 2048 1800 0042 83 / viesti: jäsenmaksu 2020 Matti Meikäläinen + postiosoite). Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 25€.

Mikko Pettinen Why Not – Lappian musiikkitalo 3.11.2020

Mikko Pettinen Why Not -ensemblen jäsenissä on monta multi-instrumentalistia: Trumpetin lisäksi Mikko Pettinen myös laulaa ja soittaa koskettimia sekä värittää sointiaan erilaisin efektein. Joakim Berghällin soitinarsenaaliin kuuluu baritonisaksofonin lisäksi bassoklarinetti ja sello. Vesa Ojaniemi soittaa basson lisäksi Octatrack -sampleria ja saa sen kuulostamaan täysin ainutlaatuiselta orgaaniselta instrumentilta. Rumpali Tuomas Timonen saa rumpusetistään hyvin omaperäisiä sointimaailmoja Sensory Percussion- ohjelmalla.

Konsertti järjestetään Lappian musiikkitalolla, jossa yleisöllä on tilaa osallistua tapahtumaan turvallisesti!

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *