JazzkonserttiRiverside Jazz

Elektro GT Torniossa 12.2.2015

2015_EGT

Tokihan Elektro GT:n musiikki on jazzia, mutta sitä on reilusti maustettu elektronisen musiikin eri elementeillä sekä vahvoilla rytmeillä, mikä tekee musiikin vaikeaksi sijoittaa yhteen genreen.

Lisäksi kukin yhtyeen muusikoista tulee musiikkimaailman eri laidoilta, mikä lisää eri elementtien sekoittumista: Hassinen on taiteillut pitkään jazzin, taidemusiikin sekä elektronisen musiikin kentillä, Louhivuori keskittynyt tyylipuhtaaseen jazziin, Rissasen juuret ovat syvällä klassisessa koulutuksessa, Kämäräinen tulee rockin ja jazzin välimaastosta ja kiertueella bassoa soittaa puolestaan funk-soul-yhteyksistä tuttu Heikki Laine.

Elektro GT:n “electro shock jazz” onkin siis kinkkinen pala purtavaksi ja siksi onkin parasta vain nojata taaksepäin ja nauttia yhtyeen meiningistä. Yhtye julkaisi ensilevynsä Texicalli Recordsille syyskuussa 2014 ja esiintyi samana syksynä mm. Jazz Finland -festivaalilla ja Tampere Jazz Happeningissä.

(Esittelyteksti: Jazzfinland.fi)

Jorma Kalevi Louhivuori, trumpetti
Aki Rissanen, koskettimet
Timo Kämäräinen, kitara
Heikki Laine, basso
Mikko Hassinen, rummut

Elektro GT Lappian Musiikkitalolla to 12.2. klo 19
Liput: 20 e / 10 e (opiskelijat/eläkeläiset), jäsenille 5 e alennus. Jäsenalennus koskee myös Haaparannan Teatteriyhdistyksen ja Kemin Rymyn jäseniä.

Konsertin järjestävät Riverside Jazz ja Pop & Jazz Konservatorio Lappia. Yhtye on Suomen Jazzliiton kiertueella.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *